Kon's Farming Diary in Fukushima 福島で農家をめざすコンの日記

A diary of a novice farmer who came from Tokyo to start farming here in Fukushima with her husband. We are organic and try to be greener! 東京から脱出し、農業を始めるために、福島に移住したコンの日記です。エコ&グリーンな農家をめざします♪

スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

レタスクラブに紹介されました! Our Cider and Beer in the Lettuce Club Magazine

fuor.jpg
si-dorubeer.jpg
最近のレタスクラブには福島の美味しいものの紹介ページが毎号掲載されていて、1月10日発売の1/25号に、昨年末のオーガニックフェスタの記事があり、「ふくしま農家の夢ワイン」のシードルと、うちの麦酒が紹介されています。小さいけれど、ななくさビーヤの写真も載っているのがうれしい♪ 他に白菜畑の中の夫の写真があり、雑草だらけで恥ずかしいと夫は言っていますが、ありのままの畑です・・・。
Lots of delicious food in Fukushima has been shown in the last several issues in the Lettuce Club Magazine. Cider from Fukushima Farmers’ Dream Wine Co. and our Nanakusa Beer was in the latest article. I was glad to see the photo of our beer. There is also a photo of my husband’s Hakusai (Chinese Cabbage) field covered with weeds, which he said is sort of embarrassing, but I like it because it shows our real farm.
スポンサーサイト

FC2Ad

上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。