Kon's Farming Diary in Fukushima 福島で農家をめざすコンの日記

A diary of a novice farmer who came from Tokyo to start farming here in Fukushima with her husband. We are organic and try to be greener! 東京から脱出し、農業を始めるために、福島に移住したコンの日記です。エコ&グリーンな農家をめざします♪

スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Spicy Tomato Soybean Stew ☆スパイシーなトマトと豆の煮込み☆

One of my easy cooking recipes is tomato stew with soybeans and some vegetable in our pantry. We bought a baguette from a bakery Nouvelle Vague in Fukushima-shi, so I made the stew which goes well with bread. I put a yellow hot pepper and some garlic from our last year’s garden, lots of black pepper and some other species. It was very spicy and soooo good!
mameri110419.jpg
私がよく作る簡単料理の一つ、大豆のトマト煮込み。食品庫にある野菜を何でも入れます。(今回は大根とジャガイモ入り) 福島市の無添加パン屋ヌーベルバーグさんを訪問してフランスパンを買ったので、パンに合う料理、と思って作ってみました。去年のうちの黄トウガラシとニンニク、そしてたっぷりのブラックペッパーと色々なスパイスを投入。すごーくスパイシーで美味しかったです☆☆

コメント

コメントの投稿


管理者にだけ表示を許可する

トラックバック

トラックバックURLはこちら
http://nouka.blog68.fc2.com/tb.php/371-080b2764
この記事にトラックバックする(FC2ブログユーザー)

FC2Ad

上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。